Grafische Vormgeving

Professionele vormgeving draagt bij aan vertrouwen en geloofwaardigheid. Ik kan ervoor zorgen dat je huisstijl consistent wordt doorgevoerd in al je communicatie uitingen.

Flyers laten ontwerpen

Een flyer is nog steeds een sterk marketinginstrument en een belangrijk voordeel van een flyer is dat ze tastbaar zijn. Mensen krijgen de flyer in de hand en ze kunnen hem dus aandachtig bestuderen en ergens neerleggen, waardoor ze keer op keer worden gezien; ook door mensen naar wie je geen flyer hebt gestuurd. Daarnaast is het een relatief goedkoop om flyers te laten drukken.

Logo laten maken

Een goed logo is door zijn eenvoud gemakkelijk te herkennen, waardoor de klant onmiddellijk weet dat het over jouw product gaat. Om je herkenbaarheid te verhogen, dient het logo op al je communicatie dan ook consistent te worden toegepast.

Logo verbeteren

Ik kan je logo omzetten naar een vector bestand. Een vector bestand kun je oneindig verkleinen en vergroten zonder kwaliteitsverlies zodat je logo altijd scherp is.

Logo Grensstube

Poster laten ontwerpen

Een poster is een sterk visueel reclame middel dat in het brein wordt opgeslagen. Het is een slimme manier om je product of dienst onder de aandacht van een groot publiek te brengen. Je komt posters tegen op openbare plekken en zijn vaak aankondigen van nieuwe producten of evenementen.